KADROMUZ

Hamidullah İŞGÜZAR - Okul Müdürü

Okul müdürümüz Hamidullah İŞGÜZAR 26.08.1980 tarihinde Yozgat´ın Boğazliyan ilçesinde doğmuştur. İlkokulu Boğazliyan Cumhuriyet İlk Okulu´nda, ortaokul ve liseyi Boğazliyan İmam Hatip Lisesi´nde tamamlamıştır. 2002 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun olmuştur. 2002-2010 yılları arasında Viyana/Avusturya´da görev yapmıştır. 2010 yılında Erzindan İliç Şeyda Fırat Lisesi´ne atanmış ve 4 yıl burada görev yapmıştır. 2014 yılında memlekete dönüş yaparak Boğazliyan İmam Hatip Ortaokulu´nda 3 yıl öğretmenlik 1 yılda okul müdürlüğü görevi yapmıştır. Daha sonra Borsa İstanbul Şükran Ana Ortaokulu´nda 2019 yılında müdür yardımcılığı yapmıştır. 2020 yılında ise aynı okulda okul müdürlüğü yapmıştır.  Orta derecede İngilizce ve Arapça, iyi derecede Almanca bilmektedir.